Diari Més

La nova programació del Teatre Bartrina comptarà amb 16 espectacles

'Cosas que se olvidan fácilmente' donarà el tret de sortida el proper 31 de gener

Imatge de la presentació de la nova programació del Teatre Bartrina.

La nova programació del Teatre Bartrina comptarà amb 16 espectaclesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova programació del Teatre Bartrina comptarà amb 16 espectacles i un total de 26 funcions, dels quals vuit són muntatges teatrals, un concert, dos espectacles de dansa, una òpera bufa i quatre espectacles familiars.

A més de la programació semestral, el teatre acollirà a partir del mes de gener també 45 activitats més fora de la programació oficial i també el IX Premi Roseta Mauri, el FEC 2019, el Concurs Exposició de Roses, o dos espectacles de la Fira del Circ de Catalunya Trapezi 2019.

La presentació de la programació ha comptat amb la presència de Rosa Mateu, recentment incorporada a la comissió artística del Teatre Bartrina, que ha explicat que «és una programació de qualitat, alternativa, que vol cridar l’atenció a públics d’una franja d’edat entre els 20 i els 30 anys, i que presenta un equilibri entre les diferents disciplines i les diferents franges d’edat».

El primer espectacle programat és el dia 31 de gener Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle per a 5 espectadors, que no deixarà a ningú indiferent, i del qual se’n faran 10 funcions.

tracking