Diari Més

Avellana de Reus gratis aquest diumenge per commemorar el Dia Mundial d'aquest fruit sec

Ajuntament, comerciants i la DOP Avellana de Reus realitzen diversos actes de promoció gastronòmica

Diumenge se celebra el Dia Mundial de l?Avellana.

Avellana de Reus gratis aquest diumenge per commemorar el Dia Mundial d'aquest fruit sec

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper diumenge dia 9 de desembre es commemora el Dia Mundial de l’avellana i a la ciutat de Reus s'han programat diverses accions per la promoció gastronòmica de l’avellana DOP Reus com un dels productes del territori, juntament amb el Consell Regulador de la DOP Avellana de Reus.

Així, a partir de les 11 h, a la plaça del Mercadal, al cor del Mercat de Nadal, es repartiran saquets d’avellana DOP Reus entre tots els visitants fins exhaurir existències.

Juntament amb les Associacions Comercials de la Ciutat, la Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus, l’Eix Comercial Prim Sunyer i el Passeig Comercial El Pallol, es farà una acció promocional donant presència a l’avellana DOP Reus als aparadors dels establiments adherits.

D'altra banda, també diumenge, dins l’àmbit del dia Mundial de l’Avellana, se celebra a Bolònia, Itàlia, la Fira FICO Eataly World, la fira d’alimentació més gran del món. En aquesta fira enguany Reus és la ciutat convidada i es celebrarà aquesta festivitat amb un brindis amb Vermut de Reus i degustació d’avellana DOP Reus.

La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Avellana de Reus protegeix les varietats negreta, paueteta, gironella, morella i culplana, tradicionalment conreades en una àmplia zona de les comarques tarragonines de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta.

tracking