Diari Més

Comerç

Ambient als carrers pel primer festiu d'obertura i la campanya de Nadal

La Casa Navàs, la Prioral i el Pere Mata amplien els horaris de visites i Reus Promoció programa activitats especials pel pont de la Immaculada

Imatge de les botigues obertes a Reus.

Ambient als carrers pel primer festiu d'obertura i la campanya de NadalGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’obertura, ahir, d’alguns comerços de la ciutat i també dels que s’inclouen La Fira Centre Comercial, va omplir d’ambient els principals carrers del nucli. L’activitat a les botigues coincidia amb el desplegament de la campanya de Nadal, que al municipi ha tornat a apostar enguany pel lema Reus és Nadal. El d’aquest dijous ha estat el primer dels festius d’obertura programats per aquest desembre, on les botigues oferiran també els seus productes demà dissabte dia 8. El diumenge dia 16 i el dia 23, també diumenge, serà possible, igualment, realitzar compres a la majoria d’establiments.

El Mercat d’Artesania va començar a caminar ahir a la plaça d’Evarist Fàbregas, on es podrà visitar fins el 6 de gener. Se suma, així, a altres atraccions com el Mercat de Nadal del Mercadal o la pista de patinatge sobre gel i el túnel lumínic de la plaça de la Llibertat.

Música i tallers

Amb motiu del Pont de la Immaculada, en què la capital del Baix Camp rep un major nombre de visitants, Reus Promoció ha optat per ampliar els horaris d’obertura de l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre –que el dissabte 8 també romandrà oberta a la tarda, de 16:00 a 20:00 h– i del patrimoni visitable. Avui i demà, el campanar de la Prioral obre d’11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h, un horari que també oferirà el Pavelló dels Distingits del Pere Mata. En la mateixa línia, i fins al 9 de desembre, la Casa Navàs es podrà visitar a les a les 11:00 h, 12:00 h, 13:00 h, 14:00 h, 16:00 h, 17:00 h, 18:00 h i 19:00 h. Avui, la Masnou Orleans Orquestra recorrerà els carrers del centre de la ciutat a partir de les 19:00 h. I diumenge, d’11:00 a 13:00 h, s’oferirà la visita Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre.

tracking