Diari Més

Successos

«Perill» als blocs de Mas Pellicer pels quadres de llum oberts

L’entrada d’una rata a la instal·lació d’un edifici obliga bombers a intervenir

Un treballador de la subministradora reparava ahir els danys.

«Perill» als blocs de Mas Pellicer pels quadres de llum obertsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’accés d’una rata al quadre elèctric del bloc número 20 de Mas Pellicer va obligar a intervenir Bombers de la Generalitat, ahir a tres quarts de nou del matí. Una dotació va desplaçar-se fins al lloc i va comprovar la presència de l’animal, així com cables rosegats i una elevada temperatura de la instal·lació, tal com precisen fonts de Bombers.

El president de l’Associació de Veïns I de Maig, Eduardo Navas, lamenta que no és la primera vegada que es dóna una situació així, que ja va tenir lloc fa poques setmanes al número 2 –que continua amb precinte dels serveis d’extinció–, i alerta que «si Endesa no tanca els quadres, qualsevol dia cremarà un edifici». Operaris de la companyia elèctrica treballaven ahir al bloc 20 per restablir el subministrament, que havia estat tallat per permetre l’actuació dels cossos de seguretat. Navas explica que «la major part de quadres del barri, i n’hi ha fins a 60, un per cada bloc, estan oberts», cosa que «representa un perill doble: per als veïns del propi edifici, perquè hi pot haver un incendi, i per als nens, que hi poden posar la mà i quedar electrocutats».

Que Endesa els tanqui

El president de I de Maig reclama a Endesa que «resolgui una situació que es ve donant des d’anys enrere» i que podria acabar-se «només amb ficar noves portes i tancar-les amb cadenats». Navas lamenta que «tot està ara lligat amb filferro o de qualsevol manera i cada mes tenim algun cas que un quadre s’escalfa».

tracking