Diari Més

Societat

Reus incorpora nous arbres als seus carrers

La plantació s'ha iniciat aquesta setmana amb 100 unitats

Es col·locaran 100 nous arbres als carrers de la ciutat.

Reus incorpora nous arbres als seus carrersGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus hainiciat aquesta setmana la major plantació d’arbres dels darrers anys. En concret es col·locaran un total de 100 unitats, fruit del contracte adjudicat a Immobles Shopping 2018 SL, per un import de 35.116,01 (IVA inclòs). El contracte es va adjudicar el passat mes de juny, tot i que els treballs de plantació s’han començat a realitzar ara, amb condicions climatològiques més favorables a la tipologia d’actuacions que s’ han de realitzar.

La ciutat compta amb uns 30.000 arbres, uns 18.000 dels quals en voreres i la resta en parcs i zones verdes. La nova plantació d’arbrat repondrà els escocells que han anat quedant buits en els darrers anys en diferents carrers de la ciutat. Els treballs de plantació hauran d’estar acabats en el termini màxim de 2 mesos.

Els nous arbres es plantaran a l’avinguda de les Torres, l’avinguda de la Vall d’Aran, al carrer de Duesaigües, a l'avinguda del Doctor Fleming, al passatge de Mayner, al carrer de Gaudí, al passeig Mata, al carrer de Campoamor, al carrer del General Moragues, a l'avinguda de Sant Jordi, al carrer de Sant Celstí, a l'avinguda de Prat de la Riba, al carrer de Salvador Espriu, a la Raval del Pallol, al carrer de Sant Joan, al carrer de l’Argentera, al carrer de Ginesta, al carrer Ferran, carrer Romaní, al carrer de Doctor Gimbernat, a l'avinguda de Jaume I, al passeig Prim, el camí Vell de Riudoms, al carrer de Rigoberts Menchu, al carrer de Miami, al carrer Avellaners, al carrer de Capafons, a l'avinguda del Mediterrani, al carrer Cantàbric i al carrer Astorga.

Aquesta acció forma part dels lots del contracte d’Obres de diverses actuacions de jardineria a la ciutat per un import de 94.235,71 euros.

tracking