Diari Més

Successos

Evacuen onze persones de dos pisos de Reus per precaució

Va caure el tram de volta d’una escala

El portal de l'edifici en qüestió

Evacuen onze persones de dos pisos de Reus per precaucióGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tram de volta d’una escala d’un pis de Reus va col·lapsar i això va obligar a evacuar diverses persones. El pis es troba al número 17 del carrer Tetuan de la capital del Baix Camp i correspon a un edifici de planta baixa i dues més. En aquest habitatge només hi havia dues inquilines que van abandonar l’edifici pel seu propi peu davant l’ensurt d’aquesta caiguda d’un tros d’escala.

Els Bombers van rebre l’avís vint minuts abans de les deu de la nit i van activar cinc dotacions, a més, els servei d’emergències va avisar a policia local i SEM. Els bombers, per precaució van evacuar a nou persones de l’edifici del costat per precaució i van comprovar que no quedés cap persones a l’edifici afectat. Els bombers van fer tasques d’apuntalament i sanejament.

En quant a les persones afectades, cap d’elles va resultar ferida però les dues inquilines de l’edifici afectat van ser ateses in situ pel SEM per un atac de nervis. Cap de les onze persones evacuades han pogut tornar a l’edifici que està sota la inspecció de l’arquitecte municipal.

tracking