Diari Més

Comerç

Més de 7.000 euros en premis per als qui comprin a Reus aquestes festes

El Tomb, la Unió de Botiguers i el Pallol impulsen la iniciativa per dinamitzar el comerç local

Representants del Tomb, la Unió de Botiguers, el Pallol i Reus Promoció durant la presentació.

Més de 7.000 euros en premis per als qui comprin a Reus aquestes festesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Reus ja es troba immersa de ple en la campanya de Nadal d’enguany; des del passat divendres, en què es va realitzar l’encesa de l’enllumenat nadalenc, van obrir al públic la pista de gel i les atraccions infantils que es troben a la plaça de la Llibertat, i es va donar el tret de sortida a Reus és Nadal.

Divendres, i també en el marc de la campanya nadalenca, també va arrencar la nova iniciativa comercial que impulsen, conjuntament, el Tomb de Reus, la Unió de Botiguers de Reus i el Centre Comercial el Pallol, i amb el suport de l’agència Reus Promoció, anomenada A Reus x2; guanya el doble del que compris. Una iniciativa que pretén promoure el consum a la ciutat durant aquestes festes.

Ahir es va presentar oficialment aquesta campanya en un dels comerços que hi participen. Amb aquesta iniciativa, les compres i consumicions realitzades en els prop de 300 establiments adherits a les tres entitats, fetes entre el 23 de novembre i el 4 de gener, podran participar en el sorteig de diversos premis. Concretament, per cada tiquet de 20 euros es podrà obtenir una butlleta que equivaldrà a un Reuro, i amb un mínim de deu Reuros es podrà participar en els diversos sortejos que repartiran premis per valor de més de 7.000 euros. Es tracta de tres premis de 400 euros, tres de 800 i tres de 1.200 euros, que constaran de vals de deu euros per gastar en els establiments que participen en la campanya. Els sortejos se celebraran els divendres 21 i 28 de desembre i 4 de gener a dos quarts de nou del vespre.

Potenciar el comerç reusenc

Segons Gemma Molner, del Tomb de Reus, es tracta d’una «aposta més agressiva, original i diferent» per potenciar el vessant comercial de la ciutat de Reus, aprofitant aquestes dates. La intenció de la campanya és que la gent «gaudeixi i jugui comprant», ja que el joc no té límit de participació. La intenció és transmetre que durant aquestes festes, «la ciutat val el doble i el client pot guanyar el doble», ja que consumir o comprar «té premi».

Per conèixer els establiments que participen en aquesta campanya es poden visitar les pàgines web de la Unió de Botiguers i del Tomb de Reus, a més de consultar els cartells i tòtems publicitaris que hi ha pel centre de la ciutat, i els fulletons que es poden trobar als comerços, i al Gaudí Centre, on es poden canviar els tiquets per les butlletes.

El Mercat de Nadal es prepara

D’altra banda, segueix avançant Reus és Nadal, la campanya festiva d’enguany a la ciutat per aquestes festes. A la plaça del Mercadal ja es pot veure com agafen forma les casetes de fusta que han d’acollir les parades del tradicional Mercat de Nadal, que obrirà aquest dijous.

Un altre dels atractius de la campanya de Nadal a la ciutat de Reus, el mercat d’artesania, com cada any s’instal·larà a la plaça d’Evarist Fàbregas, al costat del Centre Comercial el Pallol, obrirà el 6 de desembre.

tracking