Diari Més

Bons resultats de la Ganxet Pintxo tot i el cap de setmana plujós

Els establiments clouen la quinzena edició de la ruta amb molta activitat

La Casa Corder és un dels establiments que ha ofert tapes.

Bons resultats de la Ganxet Pintxo tot i el cap de setmana plujósOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir a la nit va cloure la Ganxet Pintxo de Tardor 2018. Una edició que, tal com valoraven ahir des de la Cambra de Reus, novament ha demostrat la capacitat d’atracció de la ruta, fins i tot en situacions climatològicament ingrates com la del cap de setmana. Malgrat la inestabilitat i les pluges intermitents que s’han produït a la ciutat, l’activitat als establiments s’ha mantingut en registres elevats. I, per tant, s’han complert les expectatives en aquesta quinzena edició de la ruta de tapes que coincideix amb el setè aniversari de la Ganxet Pintxo.

Precisament el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar aquesta nova demostració de fortalesa de la ruta capaç de «sobreposar-se a les situacions adverses. El que sempre hem volgut posar en valor, el component social de la Ganxet Pintxo, s’ha demostrat una vegada més. Els clients esperen la ruta de fa mesos, la tenen marcada a l’agenda. I això fa que, faci sol o plogui, la gent hi participa de manera entusiasta». De fet en aquesta edició la ruta de tapes ha mantingut els registres de consum similar a les de les últimes dues edicions de tardor.

Més de 300 donacions de sang

Cal destacar la bona acceptació que, una vegada més, ha tingut la campanya extraordinària de donació de sang a l’hospital de Sant Joan de Reus i que compta amb el suport dels establiments participants i de la DOP Siurana. En concret s’han superat les tres-centes donacions. Una xifra important que ha servit per confortar les reserves del Banc de Sang en una època de l’any especialment complexa pel que fa al volum de donacions. Més de 200 persones han participat al concurs Ganxet Mot.

tracking