Diari Més

Municipal

Un nou sistema redueix cues i temps per fer gestions a les oficines municipals de Reus

Aquest permet als usuaris fer el seguiment en directe i preveure quan podran ser atesos

Imatge del nou sistema que permet reduir cues.

Un nou sistema redueix cues i temps per fer gestions a les oficines municipals de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha posat en marxa aquest mes de novembre un nou sistema de gestió de cues de les oficines municipals d’atenció a la ciutadania per reduir al màxim el temps d’espera dels usuaris. La cita prèvia és el sistema telemàtic que la ciutadania té a la seva disposició per demanar hora per ser atès a les diferents oficines municipals sense haver de fer cua.

El nou sistema permet als usuaris fer el seguiment en directe de la cua d’espera, i preveure així quan podran ser atesos. Aquest seguiment es podrà fer tant dins com fora de l’oficina municipal d’atenció, a través d’una aplicació per a dispositius mòbils o via web.

Una de les principals millores que s’ha introduït amb la nova tecnologia és la integració entre els dos serveis —el de cita prèvia i el de gestió de cues— amb l’objectiu de garantir la prioritat en l’atenció a aquells usuaris que ha demanat la visita amb antelació.

La sol·licitud de la cita prèvia per internet permet a la ciutadania descarregar un codi QR als dispositius mòbils que facilita tant la identificació com l’atenció presencial, quan l’usuari ja és a les oficines municipals.

La cita prèvia es pot demanar per internet a www.reus.cato per telèfonal 010 o 97701010. Entre altres avantatges, el nou sistema també permet la recollida d’enquestes telemàtiques de satisfacció dels usuaris.

tracking