Diari Més

Societat

El Taller Baix Camp organitza la primera caminada solidària

L'esdeveniment es farà el 25 de novembre i la recaptació anirà destinada a la creació d’una sala multisensorial

Imatge de la presentació de la

El Taller Baix Camp organitza la primera caminada solidàriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Taller Baix Camp prepara la primera caminada solidària per al 25 de novembre. Aquesta, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, s’emmarca en el programa de caminades periòdiques que s’organitzen durant l’any sota la coordinació de Reus Esport i Lleure. El Taller Baix Camp dedicarà els fons recaptats a la creació d’una sala multisensorial per a les persones usuàries de l’entitat.

Amb aquesta activitat l’entitat vol aprofitar l’esdeveniment per donar a conèixer les instal·lacions i l’activitat del seu centre, i per aquest motiu la caminada tindrà la sortida i l’arribada al centre ocupacional ubicat al carrer de Víctor Català i passarà per dins d’una de les seves residències, la Llar Masia Roig i pel carrer de Joan Oliver, on hi ha el centre especial de treball.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, han acompanyat al gerent de l'entitat Josep Ramon Nogués durant la presentació de la caminada i han fet una crida a la ciutadania a participar-hi activament.

Un cop finalitzi la caminada es realitzarà una festa amb ambientació musical, zumba, castells, vermut i una fideuà. També se sortejaran regals aportats pels diferents col·laboradors i patrocinadors. Com a record de la caminada es lliurarà una bossa per cada caminant, amb diferents productes i artesania elaborats pels usuaris del Taller.

La participació a la caminada és gratuïta. Només cal formalitzar la inscripció a l’enllaç de Rutes Reus.

A més, es pot col·laborar per altres vies. Es poden adquirir diferents tiquets per participar al sorteig, pel vermut o per una fideuà amb una cervesa, o comprar una samarreta commemorativa de la caminada, el disseny de la qual l’ha fet un dels treballadors amb discapacitat del Taller Baix Camp, Mykola Petryna. També es podrà participar en «un penal solidari», on es podrà posar a prova l’habilitat a l’hora de xutar penals amb els ulls tapats.

El preu dels tiquets és el següent: fideuà + cervesa, 3 euros; samarreta commemorativa, 5 euros; got de vermut, 1 euro i cada número pel sorteig, 3 euros. Aquestses podran adquirir el mateix dia de la caminada o per avançat (a partir del 19 de novembre) a les instal·lacions del Taller Baix Camp: alCentre especial de treball, al centre ocupacional o alPunt de Trobada.

tracking