Diari Més

Turisme

El nou hotel de la plaça de la Sang obrirà al públic la primavera del 2020

Les obres per construir-lo s’iniciaran en deu dies

El projecte d'equipament ha fet desaparèixer diversos blocs a la Sang i a la Riera Miró.

El nou hotel de la plaça de la Sang obrirà al públic la primavera del 2020Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hotel que aviat començarà a aixecar-se a la plaça de la Puríssima Sang obrirà portes, tal com publica Canal Reus TV, a l’abril del 2020. El mateix mitjà detalla que els treballs per construir-lo podrien posar-se en marxa en un marge de prop de deu dies i que la promotora del projecte, que és Vesna Hoteles, es trobaria en l’actualitat tramitant les llicències necessàries per tirar endavant les feines. La voluntat, així les coses, seria fer coincidir l’obertura amb la Setmana Santa, una data important també tenint en compte l’enclavament de l’edifici, que albergaria una cinquantena d’habitacions i que comptaria amb una terrassa a l’aire lliure.

Els treballs de demolició dels números 9-11-13-15 de la plaça de la Sang, l’espai que ocuparà el nou hotel, van culminar la seva part principal a principis del mes d’agost. L’equipament també ha fet desaparèixer els números 18 i 20 de la Riera Miró, fet pel qual donarà a ambdós carrers. S’espera que sigui de quatre estrelles. La seva activació hauria de generar, segons publica el mateix mitjà, al voltant de 20 llocs de feina. I l’enfocament s’orienta a atraure turisme de negocis i també visitants ordinaris tant a nivell nacional com internacional. Gimnàs, pàrquing o servei de bugaderia són algunes de les prestacions que inclourà.

La reforma de la plaça

L’hotel de la Sang prendrà forma després que s’hagi dut a terme la remodelació de la plaça de la Sang, en una intervenció que inclou el carreró de la Puríssima Sang i el carrer de Josep Maria Arnavat i Vilaró, i que l’ha adjudicat l’Ajuntament de Reus recentment per 492.000 euros IVA inclòs. El criteri bàsic en el dibuix, concreta la documentació de la licitació, ha estat resoldre l’esquema de circulació existent i eixamplar al màxim l’espai per a vianants.

tracking