Diari Més

Successos

Dos individus amenacen el recepcionista de l'Hotel Gaudí i s'emporten la recaptació

Els Mossos d'Esquadra busquen els delinqüents, que van marxar del lloc a peu

Els lladres van marxar a peu de l'Hotel Gaudí.

Dos individus amenacen el recepcionista de l'Hotel Gaudí i s'emporten la recaptacióGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos individus van atracar, la nit del passat diumenge 11 de novembre, l'Hotel Gaudí de Reus. Els homes, que anaven amb caputxes, van amenaçar al recepcionista de l'establiment hoteler i es van endur la recaptació. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan buscant els delinqüents, que van marxar del lloc a peu.

Els fets es van produir cap a les 22h de la nit, quan dos individus tapats amb caputxes per intentar ocultar el seu rostre van accedir a l'Hotel Gaudí. Un cop dins, els homes van intimidar al recepcionista que es trobava treballant en aquell moment per tal que els fes entrega dels diners que hi hagués en aquell espai. Els homes, els quals segons fonts policials no anaven armats, van aconseguir el seu objectiu i es van emportar una suma no gaire elevada de diners -no ha transcendit la quantitat en concret-. Posteriorment, van marxar del lloc a peu.

La Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus ha obert una investigació per tal d'identificar, localitzar i detenir els delinqüents.

tracking