Diari Més

Detingut per atracar un establiment amb un tros de fusta simulant que era una pistola

El lladre, un veí de Reus de 43 anys, va amenaçar la treballadora i es va endur la recaptació

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus van detenir, el passat dimecres, un home de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí de Reus com a presumpte autor d’un robatori amb intimidació a l’establiment. En concret, l’home va amenaçar a una treballadora del local amb un tros de fusta simulant que era una pistola i es va endur la recaptació.

Els fets es remunten al passat 31 d’octubre cap a les 20h en un establiment de Reus. Un individu va accedir-hi i va traure un objecte de sota de la samarreta. Llavors va intimidar la treballadora i va agafar els diners de la caixa enregistradora. Tot seguit, l’home va fugir a peu de l’establiment.

Arran d’aquest robatori, els mossos van obrir una investigació policial que, gràcies a les imatges de seguretat i les indagacions dels agents, va permetre identificar el presumpte autor. Es tractava d’un home sense antecedents que, quan els mossos el van detenir, va reconèixer els fets. En relació a l’arma utilitzada per cometre el robatori, es va poder esclarir que no es tractava d’una pistola sinó d’un tros de fusta.

El detingut va passar ahir dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking