Diari Més

Més de 1.200 escolars participaran a les projeccions del MemoriJove de Reus

El Festival Memorimage va començar el dimecres i s'allargarà fins al 10 de novembre

El Festival Memorimage va començar el dimecres i va comptar amb un concert

Més de 1.200 escolars participaran a les projeccions del MemoriJove de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.200 escolars ompliran les sessions previstes pels matins del MemoriJove incloses al Festival Memorimage.Aquest dijous s'ha projectat la pel·lícula Out, una radiografia d’un temps de valentia, en la qual diferents joves gais i lesbianes bisexuals i transsexuals d’arreu del món, enregistren el moment d’explicar a les seves famílies la seva orientació sexual.

Del total de joves inscrits, 580 estudiants han assistit aquest dijous a les projeccions i després de cada sessió un representant del Col·lectiu H2o ha coordinat el col·loqui amb els joves que han pogut veure la pel·lícula, que és el film a més que s’ha triat per cloure el Festival Memorimage d’enguany, el proper dissabte dia 10 de novembre, a les 21h al Teatre Bartrina.

A la tarda continuen les projeccions al Teatre Bartrina amb Una vida fent firadins de la secció MemoriReus. La peça és unretrat de les més de les set dècades de la firaReus i hi haurà els dos directors, David Fernàndez i Victor Rubio i amb la guionista Isabel Martínez.

Posteriorment, al mateix teatre, es farà la projecció del documental Hereus d’un cardenal proscritque parla de part de l’església tarragonina durant el franquisme. També hi haurà amb la directora Llúcia Oliva que parlarà sobre el projecte.

En aquesta edició s’incorpora l’Orfeó Reusenc com a segona sala. Allà es projectaran els documentals Deaf Child, que explica l’encoratgedora història d’en Tobias un noi que va néixer sord i a continuació hi haurà No intenso agora, el documental del cineasta brasiler Joao Moreira, que retrata i reflexiona sobre el Maig del 68.

El Festival Memorimage va començar dimecres a les 21 hores al Teatre Bartrina amb un ple absolut per veure la pel·lícula Andrea Motis, la trompeta silenciosa, que va comptar també amb un concert extraordinari de la mateixa Andrea Motis, acompanyada per Joan Chamorro i Josep Traver.

tracking