Diari Més

Societat

La plaça Llibertat acollirà la 22a Fira de l'oli DOP Siurana

Durant els dies 16 i 17 de novembre, Reus donarà la benvinguda a la collita d'enguany

Imatge de la presentació de la

La plaça Llibertat acollirà la 22a Fira de l'oli DOP SiuranaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Llibertat acollirà una nova edició de la Festa de l’Oli Nou els dies 16 i 17 de novembre. La22a Fira de l'oli DOP Siurana, un certamen que organitza l’Agència Reus Promoció, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Corporació Alimentària de Reus, en el que són presents els productors més importants de la DOP per presentar el seu oli nou. També hi col·labora el Gremi de Forners de Reus i Comarca, els Mercats de Reus i les entitats comercials de la ciutat.

En la nova edició hi participen 17 productors i hi hauran programades diverses activitats dirigides a tots els públics, especialment el familiar.

Aquest any, es continua premiant als compradors d’oli de la Fira, i per la compra de 5 litres d’oli, s’obsequiarà amb butlletes «rasca rasca» amb premi segur als compradors. Entre els obsequis hi ha ampolles d'oli, pans i coques, ampolles de vermut de Reus, entrades per visitar el Gaudí Centre i l'Institut Pere Mata, degustacions en restaurants de Reus, entre d'altres obsequis.

Actes previs

Durant la semana del 10 al 18 de novembre hi haurà activitats programades perquè Reus es converteixi en la capital de l'oli Siurana. Entre aquestes hi ha una ruta de l'oli amb bicicleta, un tast a cegues, degustacions, entre d'altres.

Es poden consultar totes les activitats al següent enllaç.

tracking