Diari Més

Judicial

Absolta la tuitaire de Reus denunciada per amenaces al jutge Llarena

La dona ha quedat absolta en no acreditar-se l'autoria de la piulada ni ser constitutives de delictes les publicacions denunciades

Cori Sauné, la tuitaire reusenca jutjada per insultar i amenaçar el jutge Llarena, arribant als jutjats de Reus amb el seu advocat, Lluís Gibert.

Cori Sauné, la tuitaire reusenca jutjada per insultar i amenaçar el jutge Llarena, arribant als jutjats de Reus amb el seu advocat, Lluís Gibert.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat penal número 4 de Reus ha absolt la veïna denunciada per la Fiscalia Superior de Catalunya per amenaces al jutge Pablo Llarena a la xarxa social Twitter.

Segons informa l'Associació d'Advocats Voluntaris 1 d'Octubre, que s'ha fet càrrec de la defensa de la tuitaire, la jutgessa l'ha absolt en no quedar acreditada l'autoria ni ser constitutius de delicte els tuits denunciats.

La Fiscalia va denunciar aquesta dona, Cori S., de 50 anys i sense antecedents, per dir «fill de puta» al jutge Llarena -que instrueix la causa contra els polítics independentistes-, haver indicat on treballava la seva dona i concloure que «no podran anar pel carrer a partir d'ara».

En el judici, el Ministeri Públic va demanar 18 mesos de presó per un delicte d'amenaces o subsidiàriament de coaccions i 2.100 euros de multa per injúries i la defensa, la lliure absolució.

Segons la sentència, a la qual ha tingut accés Efe, no ha quedat acreditat que la tuitaire fos l'autora dels missatges denunciats, ja que les captures de pantalla aportades són una prova molt feble.

També assenyala que Cori és un nom molt comú a Reus, en ser un diminutiu de Misericòrdia, la patrona de la ciutat, i que l'autora podria ser una altra persona.

A més, la jutgessa assenyala que «l'expressió fill de puta no és considerada greu, ni tan sols injuriant, si no va acompanyada d'altres expressions vexatòries o denigrants» que «no apareixen en el missatge».

La magistrada també ha tingut en compte que la veïna de Reus viu a més de 100 quilòmetres de la residència estiuenca de Pablo Llarena, que desconeix els seus horaris i que el jutge no s'ha personat en la causa, per dictar la sentència absolutòria.

tracking