Diari Més

Mobilitat

Afectacions al trànsit a la plaça de Villarroel pels treballs d'asfaltat

Els talls es produiran des d'aquest dimarts 23 a aquest dijous 25 d'octubre

Plànols dels treballs d'asfaltat de la primera fase.

Afectacions al trànsit a la plaça de Villarroel pels treballs d'asfaltatAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de Villaroel de Reus patirà afectacions al trànsit, entre aquest dimarts 23 i aquest dijous 25 d’octubre, amb motiu dels treballs de pavimentació de l’entorn de la nova rotonda. Els talls s’iniciaran aquest dimarts entre les 8h i les 14h en una primera fase que obligarà a tallar el carrer de Cambrils i l’avinguda de Pere el Cerimoniós. La segona fase, entre les 14h i les 20h, obligarà a tallar els carrers Batan, Raseta de Sales i Cambrils, i es prohibirà la circulació de camions de la riera de Miró. La nit del 24 al 25 d’octubre, de 21h a 6h, es portarà a terme la tercera fase, que obligarà a tallar dels carrers d’accés: els carrers Batan, Raseta de Sales, Riera de Miró, Cambrils i l’avinguda de Pere el Cerimoniós.

Les obres que es realitzen formen part del paquet de reposició de l’asfalt, que amb un pressupost de 291.000 euros, ha permès actuar al camí de Riudoms, a la riera de Miró —al tram entre el carrer de Dom Bosco i el carrer del Roser—, al passeig Mata, i al carrer de Cabrera. S’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnofirmes.

Els treballs d’asfaltat completen la inversió en la construcción de la rotonda de la plaça de Villarroel. Via Pública inverteix 53.3000 euros en la construcció de la nova rotonda, amb l’objectiu d’ordenar el trànsit i millorar la seguretat viària. Les obres s’han adjudicat a l'empresa Obres Febial SL, i es completaran amb treballs complementaris d’asfaltat, enllumenat i jardineria.

La nova rotonda, dissenyada en col·laboració de la Guàrdia Urbana, susbtitueix la distribució del trànsit per una única rotonda més senzilla, que permetrà agilitzar la circulació viària.

tracking