Diari Més

Infermeres del CAP Llibertat preparen als pares per l'arribada de l'hivern

Realitzen xerrades emmarcades en el programa engegat per l’ASSIR 'Escola de Pares', i també han començat el curs de massatge infantil

Imatge d'una de les xerrades per prevenir l'arribada de l'hivern.

Infermeres del CAP Llibertat preparen als pares per l'arribada de l'hivernCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les infermeres del Centre d’Atenció Primària Llibertat de Reus, Núria Adell i Olga Simón, han realitzat una xerrada dirigida a les mares i als pares sobre 'Com ens preparem per l’hivern', amb l’objectiu de donar consells a aquells pares amb nens petits, per intentar prevenir i per estar preparats en el propers mesos d’hivern, quan arriba el fred i els virus estacionals. La xerrada s’ha emmarcat en el programa 'Escola de Pares' engegat per l’ASSIR de l’ICS Camp de Tarragona, que pretén donar coneixements i ajudar als pares a decidir «què fer amb els nens quan no saps què fer», expliquen llevadores de l’ASSIR. L’objectiu d’aquest programa és actualitzar els coneixements en els fonaments de la cura de la salut i educació dels nens, millorar els coneixements sobre l’activitat infantil, l’educació i el desenvolupament, els seus principis i objectius, i millorar els coneixements en matèries com la responsabilitat legal, la responsabilitat ètica i la seguretat de la llar.

A més, el CAP Llibertat també ha engegat el curs de massatge infantil per ensenyar a les mares i pares les tècniques de relaxació i de massatge avalades i homologades per l'Associació Internacional del Massatge Infantil. Aquesta activitat serveix també per potenciar el vincle entre els pares i els nadons. El massatge infantil ajuda a crear vincles afectius, a alleujar els còlics i els gasos, facilita la son del nadó, ajuda a escoltar i a entendre la plor del nadó, reforça el seu sistema immunològic, ajuda a madurar el sistema nerviós, dóna confiança i seguretat als pares i ofereix moments de tranquil·litat i de dedicació exclusiva.

tracking