Diari Més

Una desfilada zombie i una gimcana, les novetats de La Palma Terror Show

Les dues activitats substitueixen enguany el tradicional túnel del terror

Imatge del cartell de la

Una desfilada zombie i una gimcana, les novetats de La Palma Terror ShowAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desfilada zombie i una gimcana de proves substituiran enguany el tradicional túnel del terror a La Palma Terror Show.Com en edicions anteriors, des d'aquest esdeveniment es col·labora amb el Banc dels Aliments perquè cada participant que s'inscrigui aporti 2 litres de llet.

Les activitats es realitzen amb la partipació de joves i entitats juvenils de la ciutat com Irasshai, Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i l'Associació de Jugadors de Rol de Tarragona.

La Walking Reusés una desfilada zombi que es farà el divendres 26 d’octubre a les 20 hores. Aquestasortirà de la plaça Llibertat i arribarà a la plaça del Mercadal. Aquesta activitat està adreçada a joves de 14 a 35 anys. Per participar a aquesta activitat es pot anar disfressat i maquillat de casa i acudir a la plaça de la Llibertat a les 19.45 hores; o bé, incriure's imaquillar-se amb el suport de l'organització. Una vegada feta l'inscripció s'ha de passar pel Casal de Joves la Palma on es donarà el resguard indicant l'hora de maquillatge. L’horari de maquillatge serà de les 17.30 a les 19.30 hores.

La Zona infectada és una gimcana on s'han de superar diferents proves i on es pot patir sempre el risc de ser infectats per algú. L'activitat es realitzarà al parc de Sant Jordi, que quedarà limitat a l'entrada de públic general a partir de les 17 hores. L'entrada es farà per la porta d'accés a la plaça Anton Borrell. L’activitat es realitzarà el dissabte 27 en dos torns: 19.45 hores (adreçat a joves de 14 a 18 anys) i un segon torn a les 22 hores (adreçat a joves de 14 a 35 anys). La durada de cada torn és d'una hora i 45 minuts. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a www.joventutreus.cat/terror.

Posteriorment, s'ha de recollir la invitació al Casal de Joves i caldrà portar dos litres de llet. Si s'és menor d'edat, es pot decarregar l'autorització i cal portar-la signada en recollir la invitació (amb fotocòpia del DNI de l'adult que signi l'autorització).

tracking