Diari Més

Turisme

El primer vol de la nova connexió de l'Imserso s'enlaira cap a Eivissa

Que els viatges surtin de l’Aeroport de Reus és un punt a favor per als viatgers del Camp de Tarragona

Imatge d'alguns dels viatgers, esperant per facturar l'equipatge.

El primer vol de la nova connexió de l'Imserso s'enlaira cap a EivissaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer vol de l’operativa especial, vinculada als viatges organitzats per l’Imserso, que connecta per primer cop l’Aeroport de Reus amb Eivissa, es va enlairar ahir a la tarda amb diverses desenes de passatgers. L’avió va sortir de Reus poc després de les cinc de la tarda amb els participants del primer viatge organitzat des de la ciutat.

Entre els passatgers que esperaven per facturar l’equipatge als taulells d’Air Nostrum, hi havia un elevat nombre de ciutadans de diverses poblacions del Camp de Tarragona, com la Pobla de Montornès o Vandellòs, que coincidien en afirmar que el fet que el vol sortís de l’Aeroport de Reus, en lloc de fer-ho des del Prat, havia estat un punt a favor a l’hora d’apuntar-se a aquest viatge. Ja que, per als habitants de les comarques de Tarragona, resulta més còmode desplaçar-se fins a Reus, en comptes d’haver-ho de fer fins a Barcelona.

Aquesta ruta, a la qual només es pot accedir a través de l’Agència de Viatges de l’Imserso, estarà activa durant els mesos d’octubre i novembre de 2018, i també, durant els mesos de febrer i març del 2019. Els vols, que s’uneixen als que la mateixa agència organitza des de Reus fins a Maó, circularan sempre en dimecres.

Segons alguns dels passatgers van comentar al Diari Més, la durada del viatge és d’una setmana, amb règim de pensió completa a l’hotel, i consisteix en visites guiades i activitats diverses a l’illa.

Un grup de quatre participants en el viatge procedent de la Pobla de Montornès, explicava mentre es trobava a la cua per poder facturar l’equipatge, que ja havien participat en una excursió similar a l’illa de Mallorca, i esperaven que «el viatge fos tan bo com l’anterior», i que confiaven a trobar una «bona guia» per poder gaudir d’Eivissa tant com ho van fer a Mallorca.

Primer cop amb l’Imserso

Per altra banda, Angelina Barceló i Carles Vidal, residents a Vandellòs, comentaven que era el primer cop que participaven en un viatge organitzat per l’Imserso, i que quan s’hi van apuntar creien que el vol sortia des de Barcelona, motiu pel qual van «estar molt contents», quan van saber viatjaven des de l’Aeroport de Reus, perquè és «molt més pràctic» i queda «molt més a prop de casa».

En ser el primer viatge d’aquest estil en el qual participaven, hi anaven una mica «a l’expectativa», i esperaven que «fos un èxit» per poder tornar-hi.

Aquesta expedició retornarà el pròxim dimecres, 24 d’octubre, i ja hi ha programats fins a tretze viatges similars fins al març del 2019, alguns dels quals ja tenen les places esgotades. Per participar-hi, cal ser usuari de l’Imserso, i contractar el viatge en alguna de les agències acreditades per l’entitat.

Angelina i Carles viatjaven per primer cop amb l'Imserso.

El primer vol de la nova connexió de l'Imserso s'enlaira cap a EivissaOlívia Molet

tracking