Diari Més

Cultura

El festival de teatre gestual COS de Reus programa dotze espectacles

Cinc de les funcions, per a públic des de 2 anys, es faran al carrer

Boris & Ingrid actuaran aquest divendres al Bartrina.

El festival de teatre gestual COS de Reus programa dotze espectaclesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival internacional de moviment i teatre gestual COS de Reus, que s'inicia demà divendres 19 d'octubre, ha programat aquest any dotze espectacles, cinc d'ells de carrer, de dotze companyies, amb muntatges per a públic des dels 2 anys.

L'Institut Reus Cultura ha informat que la programació del festival, que se celebrarà entre demà divendres i diumenge 21, inclou espectacles de diferents tendències artístiques contemporànies.

L'espectacle inaugural del COS 2018 és Molar, un treball de Quim Bigas Bassart que s'ofereix demà divendres a les 18.00 hores de la tarda a la plaça del Mercadal.

Altres propostes a destacar són la de 2Theatre -companyia guardonada amb el Premi Especial del Jurat en el London Sol Festival-, que interpretarà també demà al Teatre Bartrina l'obra Boris & Ingrid.

D'una altra banda, el muntatge de dansa de gran format titulat Sacra, de la companyia valenciana OtraDanza, que es farà al Teatre Fortuny demà i Vida, de la companyia Javier Aranda, aquest divendres al Teatre Bravium.

tracking