Diari Més

Ja es coneix la data de l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Reus

Dilluns es va començar a instal·lar les llums pels carrers comercials de la ciutat

Imatge d'arxiu de la plaça Prim amb la il·luminació nadalenca.

El Nadal torna a il·luminar ReusGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'encesa de llums de Nadal a Reus es farà el proper 23 de novembre i s'allargarà fins al 6 de gener del 2019.Des del dilluns a la nit, ja s'han començat a instal·lar l'enllumenat pels carrers comercials de la ciutat.El primer carrer on s'ha instal·lat l'enllumenat de Nadal és el carrer del Vent i està previst que una vintena de carrers tinguin enguany enllumenat nadalenc.

Paral·lelament, des de la setmana passada està en marxa la licitació pública de l'Ajuntament que correspon a les places Mercadal, Prim i Llibertat, així com també l'arbre de la plaça del Mercadal i la il·luminació als barris.

Pel que fa a les guirnaldes dels arbres del Tomb de Ravals i altres carrers del centre es prorroga la licitació de l'any passat, que corresponia a 1 any més un altre any prorrogable.

Des de l'Agència Reus Promoció es col·labora amb un 30% de l'import total que paguen els establiments comercials del centre, una il·luminació que instal·laran dues empreses, per un costat ICTI, amb seu a Ripoll, i per l'altre, l'empresa Ximenez, amb seu a Igualada.

tracking