Diari Més

Economia

La 48a edició de la fira ExproReus tanca portes amb èxit d'assistència

La mostra va gaudir d’una bona entrada i l’àmplia oferta d’activitats va fer gaudir el públic familiar que la va visitar

Imatge del Tasting Village de la fira, en l'última jornada de l'ExproReus d'enguany.

La 48a edició de la fira ExproReus tanca portes amb èxit d'assistènciaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir va tancar portes la 48a edició de l’ExproReus, la fira multisectorial de la capital del Baix Camp, i ho va fer després de cinc dies intensos d’activitat. Tot i la pluja que va marcar la prèvia de la inauguració, i la cloenda de la fira, l’ExproReus va gaudir d’una molt bona entrada de visitants durant els cinc dies en què va estar oberta.

Des de dimecres, diversos milers de persones van poder visitar els estands dels 150 expositors que participaven en l’edició d’enguany de la fira, una xifra que va estar marcada pel nombre més alt de marques d’automoció que havia acollit mai l’ExproReus, fins a 33, que van exposar els seus models en els 10.000 metres quadrats dedicats als cotxes, motos i maquinària diversa que formaven l’oferta d’automoció d’enguany.

Un altre de sector que va comptar amb una gran representació a la fira multisectorial de la ciutat de Reus, va ser l’immobiliari, i és que veient el creixement que ha experimentat el mercat de l’habitatge en els darrers mesos, des de l’ExproReus, van voler apostar per aquest sector, oferint als visitants de la fira una variada i àmplia mostra del mercat immobiliari, tant pel que fa a la venda com al lloguer, una part del sector que es troba a l’alça.

Per a satisfacció del públic familiar que va visitar la fira durant aquest cap de setmana llarg, l’ExproReus d’enguany comptava amb una oferta molt variada per a la canalla, que anava des dels emblemàtics inflables de la fira, fins a diversos tallers, com el de berenar saludable o el de petits enginyers, entre d’altres.

L’Aeroclub de Reus també va tenir un paper destacat en l’edició d’enguany de la fira multisectorial, ja que les exhibicions de vol de drons, a càrrec de la seva escola de pilots, que es van poder veure durant totes les jornades en què va estar oberta l’ExproReus, van resultar unes de les més atractives per als visitants de la fira.

La gastronomia, protagonista

Un altre dels sectors que van comptar amb un paper destacat en l’ExproReus d’enguany va ser la gastronomia, i és que el Tasting Village, l’espai dedicat a l’exposició de productes alimentaris i a l’oferta de plats per a degustar al mateix lloc, va comptar amb una gran afluència de públic.

També van tenir èxit els diversos show cooking que es van poder veure en les diferents jornades de l’ExproReus; els representants del Molí del Mallol, el restaurant de Montblanc que va guanyar un dels capítols del programa Joc de Cartes, de TV3, van oferir una mostra de la cuina del calçot, els representants de Casa Borrull, van oferir una demostració sobre la cuina amb producte local de qualitat, i ahir, des de la Pastisseria Franquet, es va oferir una demostració de l’elaboració del menjablanc, el dolç típic de la ciutat de Reus que es prepara amb llet d’ametlles.

Un any més, l’ExproReus va tancar portes amb èxit de visitants, un fet que demostra que la fira multisectorial de la ciutat segueix creixent, tot i que ens trobem en una època en què sembla que aquest tipus de mostres no tenen bona acollida. La fira s’acosta al seu cinquantè aniversari amb bona forma, i creixent cada any una mica més. Com va destacar Isaac Sanromà, president de firaReus, durant la inauguració de la mostra, l’ExproReus podria ser un mirall de la recuperació econòmica que viu el país.

tracking