Diari Més

Església

Els Pares Paüls abandonen una de les seves dues parròquies de Reus per falta de vocacions

La congregació continuarà atenent l'església de Sant Vicenç de Paül, al carrer Jovellanos

Missa ofociada per l'Arquebisbe, diumenge passat, d'acció de gràcies per la tasca realitzada per la congregació a la parròquia de la Immaculada Concepció.

Els Pares Paüls abandonen una de les seves dues parròquies de Reus per falta de vocacionsArquebisbat de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Pares Paüls (Congregació de la Missió) abandonen la parròquia de la Immaculada Concepció, una de les dues que tenen al seu càrrec a Reus, a causa de la falta de vocacions, segons informa l'Arquebisbat de Tarragona.

La congregació continuarà atenent l'església de Sant Vicenç de Paül i les dues comunitats de filles de la Caritat presents a la ciutat.

L'església parroquial de la Immaculada Concepció es va omplir la tarda de diumenge passat amb ocasió de la missa d'acció de gràcies per la labor realitzada per aquesta congregació a la parròquia des del gener del 1966.

La celebració la va presidir l'arquebisbe, Jaume Pujol, i va ser concelebrada pel fins ara rector de la parròquia, Emilio Delgado; el vicari, Antoni Quetglas, i el superior de la comunitat dels Paüls, Josep Maria Biosca.

També la van concelebrar el visitador de la Província de Sant Vicenç de Paül-Espanya, Jesús María González, i el prior-arxipreste de Reus, Joan Antoni Cedó.

La celebració també va ser el marc de benvinguda dels qui vetllaran per la cura pastoral de la parròquia a partir d'avui: mossèn José Moreno, com a moderador i mossèn José Manuel González, diaca permanent, com a encarregat.

«Gràcies a la seva generositat la Parròquia continuarà comptant amb les seves activitats i instal·lacions pastorals», va manifestar l'arquebisbe en l'homilia.

tracking