Diari Més

Elena Volpini i Carme López sedueixen al públic del festival Di(vi)nes a Reus

El segon concert del cicle es va fer aquest dijous al jardí de la Casa Rull, on també es tancarà el festival a final de mes

Un moemnt de l'actuació d'

Elena Volpini i Carme López sedueixen al públic del festival Di(vi)nes a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon concert del festival Di(vi)nes, amb la cantautora vallenca ElenaVolpinii la poesia de la tarragonina Carme López, va omplir aquest dijous el jardí de la Casa Rull de Reus. El cicle, organitzat per l'associació cultural Etcètera, amb la voluntat de difondre la creativitat cultural en clau femenina, va repetir l'èxit de públic que ja havien aconseguit amb elprimerconcert, que es va fer al Seminari de Tarragona.

L'actuacióa Reus es va obrir amb la poesia sensual i eròtica de Carme López que va presentar el seu poemari 'Versant en femení', i va continuar amb la música de l'ElenaVolpiniqui, acompanyada del GabrielLloracha la guitarra, va oferir el seu repertori personal i de versions d'altres cantants catalanes.

Di(vi)neses clouràel divendres26 d'octubre, també al Jardí de la Casa Rull, amb l'actuació de la poetessa DolorsOlléi de la cantautora barcelonina SandraBautista, finalista al prestigiós concursSona9.

Una de les propostes singulars de Di(vi)nes, és la de maridar amb vins les propostes culturals i creatives que porta a l'escenari.

tracking