Diari Més

Economia

Freshly Cosmetics dóna el tret de sortida a la 48a edició d'ExproReus

La fira multisectorial disposa d’una àmplia oferta en automoció, habitatge i gastronomia

Representants de l'empresa reusenca Freshly Cosmetics van inaugurar la fira d'enguany.

Freshly Cosmetics dóna el tret de sortida a la 48a edició d'ExproReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 48a edició d’ExproReus va obrir oficialment ahir a la tarda amb l’acte d’inauguració que va tenir lloc a l’entrada de l’edifici de firaReus, al Tecnoparc.

L’acte d’inauguració va arrencar amb el discurs d’Isaac Sanromà, president de firaReus, que va voler remarcar la trajectòria d’ExproReus, que aviat arribarà a la 50a edició, i donar les gràcies als diversos factors que la fan possible any rere any, destacant, sobretot, la col·laboració de la Cambra de Comerç i el suport de l’Ajuntament de Reus, i també, el dels expositors, que cada any confien en la fira per promocionar els seus productes.

Sanromà va destacar l’àmplia oferta d’automoció amb què comptarà enguany ExproReus, i també la gran varietat d’activitats que s’hi poden trobar.

A continuació, Carles Pellicer, alcalde de la ciutat, va voler fer broma amb el fet que la pluja abundant de dimarts, anava lligada a l’obertura de la fira, ja que, històricament, ExproReus s’ha vist marcada per diversos fenòmens meteorològics adversos, malgrat els quals, sempre ha tingut èxit.

Finalment, Miquel Antolín i Mireia Trepat, de l’empresa reusenca Freshly Cosmetics van ser els encarregats de donar el tret de sortida a l’edició d’enguany de la fira multisectorial, i ho van fer destacant que els havia sorprès que els escollissin per aquest reconeixement, que normalment es fa a persones o entitats que tenen a veure amb fenòmens econòmics a la ciutat. Però l’empresa Freshly Cosmetics, tot i ser molt jove, és un exemple d’emprenedoria i èxit, com va destacar Sanromà en la presentació dels convidats, encarregats d’inaugurar la fira.

Impuls a l’emprenedoria

Antolín i Trepat van voler destacar la importància que tenia per a les noves empreses i els emprenedors, que hi hagués entitats com Tecnoparc i REDESSA a la ciutat, que donen suport a les companyies i negocis emergents, i fan que la idea d’iniciar una empresa, no sigui un fet aïllat, sinó que sigui una possibilitat real per als emprenedors de Reus i del territori proper.

ExproReus estarà obert fins diumenge i oferirà als visitants la possibilitat de conèixer els últims models de fins a 33 marques d’automoció, a més de presentar una àmplia oferta en el sector de l’habitatge i en gastronomia, al Tasting Village. La fira també disposa d’una gran varietat d’activitats per a la canalla i el públic familiar.

tracking