Diari Més

Societat

CaixaBank assessorarà empreses de la Cambra de Reus perquè exportin

Les institucions han renovat el seu acord de col·laboració per millorar la competitivitat de les empreses

El president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han estat els encarregats de signar el conveni.

CaixaBank assessorarà empreses de la Cambra de Reus perquè exportinCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank assessorarà empreses de la Cambra de Comerç de Reus perquè exportin, en virtut d'un conveni signat avui.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu acord de col·laboració per millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels emprenedors en l'àmbit de la internacionalització.

El conveni inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

L'entitat financera també posa a disposició de la Cambra les seves oficines operatives i de representació perquè atenguin els participants en les missions comercials que programi l'entitat cameral.

L'acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus inclou també el patrocini dels Premis Cámara.

CaixaBank disposa d'una xarxa internacional integrada per 24 sucursals operatives i oficines de representació presents en 19 països.

També manté acords amb bancs internacionals per facilitar l'operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i els particulars a qualsevol país del món.

tracking