Diari Més

Infraestructures

A licitació el canvi de col·lectors on l'ACA invertirà 1 milió d'euros

Els treballs reposaran trams a l’avinguda de Salou i de Sant Bernat Calbó

Una de les intervencions partirà del carrer de Manuel Hugué.

A licitació el canvi de col·lectors on l'ACA invertirà 1 milió d'eurosOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Serveis Municipals ha tret a licitació pública les obres de reposició dels col·lectors en alta d’aigües residuals a l’avinguda de Salou i a Sant Bernat Calbó. Els treballs es corresponen amb els que va anunciar l’Ajuntament a principis del mes de juny i que suposaran que Aigües de Reus inverteixi prop d’1.010.000 euros més IVA en la xarxa de sanejament de la ciutat. La durada prevista del contracte és de 5 mesos i el termini de presentació d’ofertes finalitza a principis d’octubre.

En concret, l’actuació estarà finançada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la primera fase s’executarà durant el 2018. La inversió és la més elevada de l’agència a la ciutat en molt de temps, tenint en compte que l’assignació total dels darrers 7 anys ha estat d’un de 545.301 euros. En el cas de l’actuació que es durà a terme aquest 2018, en la seva primera fase, es tracta de reposar un important col·lector a l’avinguda de Salou, que amb el pas dels anys s’ha anat degradant i té les parets i el fons molt erosionats, amb la qual cosa es poden generar filtracions al subsòl.

Les obres d’aquesta primera fase es divideixen en dues parts. D’una banda, es tracta de la reposició del col·lector de l’autovia de Salou –del carrer Manuel Hugué a la plaça del canal–, amb un import previst de 774.663,76 euros. D’altra banda, es tracta de connectar el col·lector de l’avinguda de Sant Bernat Calbó amb el de l’avinguda de Salou, amb 235.991,96 euros. La intervenció preveu una segona fase ja de cara al 2019.

tracking