Diari Més

Aprovada la reforma de Roger de Llúria, segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista

L'obra té un pressupost de 196.889,41 euros i, un cop iniciada, es preveu que duri quatre mesos

Plànol del projecte de reforma del carrer de Roger de Llúria.

Reforma carrer Roger de Llúria, Pla de BarrisAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial el projecte d’obres de remodelació del carrer de Roger de Llúria, al barri de Sol i Vista, al tram fins al carrer Josep Iglésies i Fort. El projecte té un pressupost de gairebé 200.000 euros i suposa la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista i Immaculada i actualment es troba en fase d’exposició pública.

Una vegada aprovat definitivament el projecte, l’Ajuntament iniciarà el procés de licitació de l’obra, amb un pressupost de 196.889,41 euros. Es preveu que l’obra es realitzi en un termini de 4 mesos.

La remodelació del carrer Roger de Llúria manté el sentit de circulació existent amb dos sentits, al tram des de la carretera d’Alcolea fins al carrer Josep Iglesias Fort, i preveu direcció única sentit a la resta del carrer. S’ampliaran les voreres i es dotaran d’unes característiques similars als carrers recentment remodelats, amb vorades de granit, paviment de voreres de panot/terratzo i paviment asfàltic. L’objectiu és donar més comoditat als vianants i adaptar-les a les persones amb mobilitat reduïda. L’actuació inclou també obres en els sistema de sanejament, enllumenat i jardineria.

tracking