Diari Més

Policial

L'Ajuntament de Reus convoca dues places de caporal de Guàrdia Urbana

Es tracta de vacants per jubilacions que es cobriran per promoció interna

Imatge de l'acte de graduació dels quatre nous agents.

Quatre nous agents s'incorporen a la Guàrdia Urbana de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha obert dues places de caporal i inicia un procés de selecció per promoció interna que haurà de servir per cobrir-les. Els llocs s’ofereixen a partir d’un decret amb data del passat 7 d’agost i fonts municipals precisen que es tracta de dues places que han quedat vacants a conseqwüència de la jubilació dels treballadors. Formen part de l’oferta pública que es va donar a conèixer el passat mes de desembre, i que inclou un total de 26 places de funcionaris de carrera en diferents categories i departaments i 7 places de conserge com a personal laboral fix.

A finals del mes de juliol, la CUP va plantejar un ultimàtum a l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, per tal que convoqui la plaça d’inspector de la Guàrdia Urbana abans que acabi l’any. Segons valorava llavors en una atenció als mitjans de comunicació el regidor cupaire Oriol Ciurana «ja són massa els casos d’intromissió autoritària per part d’aquest cos que no sabem a qui i a què obeeix».

La formació avisa, en aquest escenari, que, «si l’alcalde no compleix amb l’obligació legal» de convocar la plaça d’inspector abans d’acabar aquest mateix 2018, des de la CUP estan preparats per fer «una campanya popular que tindrà en compte les actuacions del cos en unes festes de Misericòrdia, molt properes a l’1 d’octubre».

Quatre cotxes patrulla

En un altre ordre de coses, l’Ajuntament ha adjudicat, per un import de 138.830,32 euros més IVA, l’adquisició de quatre vehicles patrulla amb kits de detinguts per al servei de la Guàrdia Urbana. Aquest era un dels dos processos engegats per ampliar la flota de la policia local. L’altre, sobre la incorporació d’una furgoneta de transport de persones, ha quedat desert en rebre una única oferta que no aportava tota la informació necessària per entrar al concurs, tal com detalla el document de l’adjudicació.

tracking