Diari Més

Successos

Enxampen un conductor que gairebé quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa a Reus

La Guàrdia Urbana també ha instruït diligències a una veïna de Vila-seca per conduir un cotxe sense haver obtingut mai el carnet

Imatge d'arxiu d'un control policial d'alcoholèmia rutinari.

Una empresa de Cambrils et porta a tu i al teu cotxe a casa quan no pots conduirEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Reus de 53 anys va ser enxampat, la nit d’ahir dilluns, conduint una furgoneta gairebé quadruplicant la taxa d’alcoholèmia permesa. Els Mossos d’Esquadra van aturar dit vehicle, una Renault Kangoo, a les 23.33g al carrer Pere de Lluna i van requerir la presència de la Guàrdia Urbana. El cos de seguretat municipal va practicar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar positiva amb una taxa de 0,81 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Per aquest motiu la Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials a l’home per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Per altra banda, també aquest dilluns a les 8.15 h, a la plaça del Comte de Reus, agents de la Guàrdia Urbana van aturar un turisme Hyundai Getz, conduït per una veïna de Vila-seca de 38 anys d'edat, després d'haver comès una infracció de trànsit. Els agents han confeccionat diligències judicials per la presumpta implicació de la conductora en un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle sense haver obtingut mai permís.

tracking