Diari Més

Societat

Queixes per la presència de coloms en un edifici abandonat del centre de Reus

Es tracta d’una casa abandonada que, tot i estar tapiada, acull una gran quantitat d’aquests animals i genera molèsties als veïns de la zona

Imatge de l'estat de l'edifici abandonat.

Queixes per la presència de coloms en un edifici abandonat del centre de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns d’un carrer del centre de Reus denuncien la presència massiva de coloms a l’edifici abandonat que tenen al davant de casa. Concretament es tracta d’un edifici situat al carrer de Miró, que es troba abandonat i en molt mal estat, i que des de fa temps alberga una gran quantitat de coloms.

Els habitants de les cases que toquen a aquest edifici per la part del darrere es queixen de les molèsties que suposa la presència d’aquests animals. Des del soroll que fan, fins a la pudor que surt de l’espai on habiten, passant per la brutícia constant i el fet que diversos tipus d’insectes proliferin de forma més abundant al que és habitual per aquestes dates.

En Salvador, un dels veïns afectats per aquesta situació ha enviat més d’una queixa a l’Ajuntament de Reus per intentar trobar una solució, però tot i que el consistori reusenc ha posat atenció al problema, i segons va assegurar a la família, ha pres mesures per corregir la situació, els coloms segueixen entrant i sortint de l’edifici en qüestió.

Durant la campanya per controlar la població de coloms que va iniciar l’Ajuntament de Reus el passat mes de maig, el consistori va anunciar que un dels focus era assegurar que els propietaris d’edificis abandonats a la ciutat prenguessin mesures per evitar que els coloms fessin niu a l’interior, però sembla ser, que el mal estat d’aquest edifici en particular, fa que tot i aquestes mesures, aquests animals segueixen utilitzant-lo de llar.

Segons en Salvador a comentar a aquest diari, la casa abandonada on habiten els coloms està tapiada per la part del davant, i les finestres de la part posterior, que fins no fa gaire estaven obertes, ara es troben tancades, segurament per l’acció del consistori.

Tot i aquest canvi, els coloms segueixen accedint a l’edifici per algun forat i provocant molèsties als habitants de la zona. A la terrassa de la casa que queda just davant de l’edifici abandonat es pot veure com s’acumulen els excrements i les plomes dels coloms, i se’n sent el parrup constant. Per això, els veïns d’aquesta casa concreta, demanen a l’Ajuntament de Reus que prengui mesures més efectives per aconseguir que els coloms abandonin aquest edifici i parin d’ocasionar molèsties.

Imatges de l'estat de la terrassa de l'edifici abandonat.

Queixes per la presència de coloms en un edifici abandonat del centre de ReusOlívia Molet

tracking