Diari Més

Els alumnes d'instituts viatjaran al bus urbà gratis una setmana

Reus Tranport activa la mesura, del 17 al 21 de setembre, a través de codis QR i de l’aplicació mòbil

La L10 és una de les que connecta amb els centres.

Els alumnes d'instituts viatjaran al bus urbà gratis una setmanaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els estudiants d’educació secundària, formació professional i batxillerat matriculats a instituts públics i concertats de Reus disposaran de bitllets gratuïts d’autobús urbà per anar i tornar dels seus centres d’ensenyament durant una setmana, entre els dies 17 i 21 de setembre. La mesura, que Reus Transport ha impulsat en els darrers anys coindidint amb l’inici del curs acadèmic, s’aplicarà a través del lliurament, als alumnes, de fulletons que incorporen dos bitllets en forma de codi QR per acada dia: un d’anada, que permet viatjar de 7 a 9 del matí, i un de tornada per agafar el bus entre les 2 del migdia i les 6 de la tarda.

Els bitllets en QR adreçats als estudiants de secundària també estan disponibles a l’aplicació de Reus Transport, disponible a l’App Store i a Google Play. Per tant, si algun alumne no porta el cupó corresponent, podrà viatjar gratuïtament si disposa de l’aplicació al seu mòbil, tal com informa l’empresa municipal a través del seu lloc web. La campanya té com a objectiu promoure l’ús del bus urbà entre els estudiants i donar a conèixer els seus avantatges.

Línies dels instituts

A banda de les línies convencionals, Reus Transport ofereix tres línies específiques conegudes com Línies Instituts: la L40 i la L41 funcionen durant el curs escolar de 7:30 a 8:30 h; la tercera línia, la L42, ofereix servei als instituts Gabriel Ferrater i Domènech i Montaner, funciona els feiners de tot l’any i en horari de matí i migdia. Les línies L10, L33 i L50 també tenen parades prop dels instituts allunyats.

tracking