Diari Més

Sau i Joan Masdéu actuaran durant les Festes de Misericòrdia 2018

La Regidoria de Cultura ha donat a conèixer el cartell de les festes d’aquest 2018, obra de la dissenyadora Laia Arriols

Laia Arriols, dissenyadora del cartell de les Festes de Misericòrdia 2018, junt a la seva creació.

Sau i Joan Masdéu actuaran durant les Festes de Misericòrdia 2018Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria de Cultura ha avançat alguns dels concerts que es viuran a Reus per les Festes de Misericòrdia 2018. Es tracta de l’actuació del grup de pop rock Sau, que ha tornat als escenaris de la mà d’un dels seus integrants, Pep Sala, per commemorar els 30 anys del grup. Els autors de ‘Boig per tu’ tocaran el dia 21 de setembre a la plaça de la Llibertat en el marc de Reus Ciutat de la Música 2018. Els acompanyarà també el cantant reusenc Joan Masdéu, qui interpretarà les cançons del seu darrer àlbum ‘Innocents’.

Aquest petit avanç s’ha fet durant la presentació del cartell de les Festes de Misericòrida 2018. Aquest està dissenyat per Laia Arriols, directora de la Casa d’Oficis de Creació i Producció audiovisual de l’IMFE Mas Carandell de Reus i il·lustradora a la seva pròpia empresa, Apanona. Llicenciada en Pedagogia per la Universitat Rovira i Virgili i també en Disseny Gràfic per la Universitat Oberta de Catalunya, cohesiona les seves dues passions transmetent i educant a través de la il·lustració, dibuixos que poden ajudar a expressar emocions, sentiments i històries màgiques. Actualment, dirigeix el projecte d’acció formativa de creació audiovisual i de videojocs que es vehicula a través de l’IMFE Mas Carandell, adreçat a joves de 16 a 24 any en situació d’atur.

Els infants i les seves reaccions d’alegria davant del seguici han estat una de les idees principals que han inspirat el cartell: «tenia una idea molt clara del que faria: les nenes i nens de #fansdelseguici que amb l’ajuda dels seus pares i familiars, creen el seu propi element del seguici i el fan ballar a la plaça del Mercadal per les festes de la Misericòrdia».

La proposta però ha anat variant en el procés de creació fins a convertir-se en el resultat final. «El cartell combina una part tipogràfica del nom «Misericòrdia» amb dibuixos dels nens amb els seus elements del seguici festiu i he utilitzat colors molt contrastats i vius per tal de donar-li la màxima expressivitat possible», ha explicat la creadora.

Un cop presentat el cartell i fet un petit avanç del que s’hi podrà veure, l’Ajuntament de Reus donarà a conèixer la programació completa de les Festes de Misericòrdia en les properes setmanes.

tracking