Diari Més

Successos

Aturen un conductor per una infracció i l'enxampen quadruplicant la taxa d'alcoholèmia

La prova de mostreig va donar un resultat de 0,94 mg/l d’alcohol en aire espirat i posteriorment l’home es va negar a fer la prova d’alcoholèmia

Nou agents nous s'incorporaran a la Guàrdia Urbana de Reus

Nou agents nous s'incorporaran a la Guàrdia Urbana de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha instruït diligències judicials a un veí de Reus de 48 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques. Es dona el cas que l’home gairebé quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa, segons la prova de mostreig.

Els fets van succeir ahir diumenge 12 d’agost poc després de la mitjanit, quan la Guàrdia Urbana va aturar un turisme Ford Escort al carrer Recasens i Mercader que havia comès una infracció. Al conductor, veí de Reus i de 48 anys, se’l va fer una prova de mostreig que va donar un resultat positiu de 0,94 mg/l d'alcohol en aire espirat, i posteriorment el conductor es va negar a realitzar la prova.

Per aquests fets, els agents van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per la negativa a realitzar la prova amb simptomatologia d'haver conduït sota els efectes de begudes alcohòliques al conductor.

tracking