Diari Més

El PP de Reus considera l'acció de Ciutadans amb la pancarta d'una «gran covardia política i hipocresia»

Els populars també critiquen l'alcalde, Carles Pellicer: «la casa de tots ha de ser neutral, malgrat les majories que hi hagi»

Captura del vídeo que Ciutadans ha fet públic amb l'acció a la plaça Mercadal.

El PP de Reus considera l'acció de Ciutadans amb la pancarta d'una «gran covardia política i hipocresia»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SebastiàDomènech, portaveu del grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Reus ha estat contundent a l'hora de qualificar la retirada de la pancarta reclamant l'alliberament dels presos a l'Ajuntament de Reus: «ha estat una acció de gran covardia política per part de Ciutadans».

El regidor explicava que, a aquella hora, amb la plaça plena de gent, «dos regidors de Ciutadans mirant com simpatitzants arrencaven la pancarta», representa una acció, afegiaDomènech, «cínica i hipòcrita». El popular argumentava que, «si volien retirar la pancarta, els de Ciutadans només havien d'entrar a l'ajuntament i accedir al balcó».

Domènechrecordava com l'accés a aquest balcó és lliure, «els de la CUP van penjar una estelada sense problema, i els de Ciutadans podien haver tret la pancarta sense problema, però han preferit muntar un espectacle».

El portaveu popular, però, reparteix culpes també a l'alcalde, Carles Pellicer: «Li ha faltat temps per anunciar que ho denunciarà. En canvi no va fer res o va instigar quan es va protestar davant l'hotel Gaudí quan hi havia la Policia Nacional o es va protestar davant la Comissaria».

Domèneches mostrava preocupat per l'evolució que poden tenir situacions semblant. «Si s'aposta pel populisme, això pot acabar molt malament i després se n'hauran de lamentar».

Malgrat la crítica a l'actuació deCS,Domènechrecordava la postura del Partit Popular, «sempre hem reclamat que l'ajuntament ha de ser la casa de tots i no hi ha d'haver simbologia o pancartes que la decantin cap a una ideologia». I afegia, «som conscients que hi ha una majoria independentista, però la casa de tots ha de ser neutral».

tracking