Diari Més

Serveis

A licitació les reformes de l'accés a les sales de vetlla del Tanatori de Reus

El projecte preveu un termini d’execució dels treballs de màxim sis mesos

Una recreació de l'aspecte que tindrà l'espai un cop remodelat.

A licitació les reformes de l'accés a les sales de vetlla del Tanatori de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Mobilitat i Serveis ha tret a concurs els treballs d’ampliació de la zona d’accés a les sales de vetlla i a la sala de cerimònies de la primera planta del Tanatori municipal. El projecte té un pressupost de licitació de 305.594,85 euros, IVA inclòs, i el termin de presentació d’ofertes finalitza a mitjans de setembre. El tràmit contempla sis mesos per a l’execució d’obres, les quals consistiran en reconvertir l’actual passadís en un espai més ampli que, alhora, sigui un lloc d’estada on els usuaris s’hi puguin estar amb més comoditat.

El passadís té actualment una amplada variable d’entre 2,5 i 3,7m, que va generant en els eixamplaments petites zones d’estar a disposició dels usuaris. Quant les sales de vetlla estan totes ocupades i els usuaris surten al passadís, es pot produir certa incomoditat tant pel que fa al soroll com per la pròpia circulació de persones. El projecte resoldrà aquesta incomoditat reconvertint la zona de pas en zona d’estada més agradable i àmplia.

300 metres quadrats

Així, el passadís d’accés a les sales de vetlla es recularà uns 4m de la façana, en una llargada de 27m. S’aconseguirà crear així un espai de recolliment amb l’obertura de dos patis ubicats als extrems de l’ampliació i un tercer pati al centre. Aquests patis, no tenen vistes a l’exterior, però facilitaran llum i ventilació. El principal material utilitzar serà la fusta. La superfície nova construïda serà de 307,7 metres quadrats.

tracking