Diari Més

El pàrquing de la Llibertat reobre a ple funcionament després dels treballs de repintat

L'actuació ha tingut un cost de 39.000 euros

Els treballs s'han dut a terme durant l'estiu per minimitzar les molèsties als usuaris.

El pàrquing de la Llibertat reobre a ple funcionament després dels treballs de repintatAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pàrquing de la Llibertat ha reobert totalment aquest dimecres 8 d’agost després dels treballs de repintat que s’han dut a terme des de principis de juliol. La reforma ha tingut un cost de 39.000 euros i s’ha executat en tres fases que han permès mantenir l’aparcament obert, només restringint l’accés a les places afectades durant cada fase.

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ha invertit prop de 39.000 euros en la reforma, que s’ha executat en tres fases i ha permès mantenir l’aparcament obert, restringit només l’accés a les places afectades en cada moment.

Els treballs de renovació de la pintura s’han concentrat en aquelles zones més desgastades per l’alt volum de vehicles que hi circula, com les rampes d’accés o els carrils laterals. Tot i que l’equipament s’ha mantingut obert mentre s’han executat els treballs, sí que ha estat necessari restringir l’accés a diverses zones amb una afectació d’un 25% de les places. Els treballs s’han fet durant l’estiu per minimitzar les molèsties als usuaris.

tracking