Diari Més

Successos

Enxampen tres conductors beguts durant el cap de setmana a Reus

La Guàrdia Urbana ha instruït diligències contra tres veïns de la ciutat, un dels quals gairebé quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa

Imatge d'arxiu d'un control policial d'alcoholèmia rutinari.

Una empresa de Cambrils et porta a tu i al teu cotxe a casa quan no pots conduirEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus han instruït diligències, aquest cap de setmana del 4 i 5 d’agost, contra tres conductors per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol. En concret, es tracta de tres veïns de la ciutat, un dels quals gairebé quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa.

La primera actuació va ser la matinada del dissabte, a les 3.30h, a la rotonda de l’Avinguda Salou amb el carrer Flix. Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia a un reusenc de 35 anys que conduïa un Opel Astra, el qual va donar un resultat positiu de 0,61 mg/l d’alcohol en aire espirat.

El mateix dissabte, a les 9:17h, a la via lateral de la T-11 direcció Riudoms, agents de la Guàrdia Urbana van practicar la prova al conductor d’un turisme Ford Focus, a petició d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra. El conductor, un veí de Reus de 47, anys va donar un positiu de 0,73 mg/l d'alcohol en aire espirat.

Per últim, ahir diumenge 5 d’agost, a les 6:35h a la plaça Baluard i també a petició de dels Mossos d’Esquadra que havien aturat el conductor d’un turisme Renault Clio, un veí de Reus de 42 anys, agents de la Guàrdia Urbana van practicar-li la prova d'alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,97 mg/l d'alcohol en aire espirat. Aquest últim, per tant, gairebé quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa.

tracking