Diari Més

Successos

Un veí interromp un concert en benefici del Lleó petit de Reus mullant amb una manguera l'escenari

La Guàrdia Urbana ha aixecat acta dels fets

El concert es va celebrar al carrer Casals.

Un veí interromp un concert en benefici del Lleó petit mullant amb una manguera l'escenariGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert celebrat el passat dissabte en benefici del Lleó petit de Reus va tenir un sorprenent final. I és que un veí, presumptament molest pel soroll que causava la festa, va acabar ruixant amb una manguera l'escenari tot obligant a suspendre l'actuació musical.

Els fets van succeir el passat dissabte en el concert celebrat al carrer Casals de la ciutat per recaptar diners per acabar de construir el Lleó Petit, el qual s'estrenarà durant les festes de Misericòrdia. Diversos DJ actuaven en aquest emplaçament en un acte que havia de durar fins les 2 de la matinada, però que es va veure interromput de forma sobtada.

Diversos veïns de la zona es van queixar a la Guàrdia Urbana, a partir de les 11 de la nit, de l'alt nivell de soroll que produïa la festa. Una patrulla del cos policial municipal es va desplaçar fins al lloc per demanar als organitzadors que baixessin el volum. Mentre un agent dialogava amb els responsables, van notar com una tromba d'aigua mullava l'escenari. Un veí, pujat dalt de la taulada d'una casa propera, ruixava l'escenari amb una manguera.

La Guàrdia Urbana ha obert acta dels fets, que van obligar a aturar el concert de forma imprevista.

tracking