Diari Més

Adjudicada la redacció i direcció dels projectes de recuperació de la Boca de la Mina

L’oficina d’arquitectrua Batlle i Roig seran els encarregats de desenvolupar l’acció, la qual compta amb un pressupost de 150.306,93 euros

Imatge de l'àmbit d'actuació del projecte.

Adjudicada la redacció i direcció dels projectes de recuperació de la Boca de la MinaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oficina d’arquitectura Batlle i Roig serà l’encarregada de dur a terme la redacció i direcció dels projectes d’obres de millora i recuperació del Passeig de la Boca de la Mina. L’Ajuntament de Reus ha adjudicat aquest projecte a la multipremiada oficina en un contracte que inclou la redacció dels projectes bàsics i executius de tres elements claus del pla: el condicionament del passeig de la Boca de la Mina, del Jardí agrari del camp, i del Parc de les olors, amb els equipaments complementaris.

El pressupost d’adjudicació del contracte és de 150.306,93 euros (IVA inclòs), mentre que el termini d’execució varia segons els treballs que s’hauran de realitzar: 5 mesos per la redacció de projectes tècnics, i una estimació de 18 mesos per la direcció d’obres. La finalització prevista de les tres actuacions és, el 2019, el condicionament passeig; i el 2020, el Jardí agrari i el Parc de les olors. Els adjudicataris del contracte hauran de realitzar els treballs basant-se en els avantprojectes realitzats pels serveis tècnics de la regidoria d’Urbanisme del consistori.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma estar «molt satisfets, no només per les referències de l’empresa adjudicatària, sinó pel número i la qualitat de totes les ofertes presentades» i assegura que «tindrem segur un gran projecte de recuperació de la Boca de la Mina».

tracking