Diari Més

Tradició

Eslàlom a cavall i cursa de barrils per acomiadar la Fira de Sant Jaume

La cita celebrava enguany els 675 anys d’història

Un instant de les competicions que van tenir lloc ahir a la tarda al Parc de la festa.

Eslàlom a cavall i cursa de barrils per acomiadar la Fira de Sant JaumeOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Concurs Territorial de Pole Bending (eslàlom a cavall) i Barrel Racing (cursa de barrils) va copar la tarda d’ahir a la Fira de Sant Jaume de Reus, una cita que enguany celebrava 675 anys i que va oferir actes al llarg de tot el cap de setmana i des de dimarts passat. La jornada d’aquest 29 de juliol, la darrera del 2018, havia arrencat a dos quarts de nou del matí amb el Concurs Territorial de Doma Clàssica, puntuable per a la Final de Catalunya. Els de Pole Bending i Barrel Racing van ser també puntuables per a la Lliga Catalana.

Durant tota la tarda hi va haver programades, tal com s’havia fet en dies anteriors, passejades en poni per a nens. I al punt de les nou del vespre els assistents van poder gaudir de Temps d’Hípica, una rellevant exhibició de diferents disciplines eqüestres a càrrec dels clubs hípics de la demarcació.

Ball i el gran espectacle

La nit va anar agafant ritme amb una mostra de ball country a càrrec dels grups Reus Country Line Dance, Country Line Dance Rose i Dance Country, abans que s’oferís el Gran Espectacle Eqüestre amb el genet francès Christophe Chaussy i les Voltigeurs de Provence. El tradicional sopar de la Fira de Sant Jaume va posar el punt final a la programació, elaborat amb productes de proximitat. La Fira de Sant Jaume s’organitza amb l’objectiu de mantenir viva una de les tradicions més antigues de Reus i un dels certàmens més antics de Catalunya. En aquest sentit, cal destacar que la Fira de Sant Jaume commemorava un aniversari especial. El Bou de Reus hi va ballar, puntualment, amb motiu dels 675 anys del primer bou festiu a Reus.

tracking