Diari Més

Comença l'obra per enderrocar tres blocs a la plaça de la Sang

S'estudia ubicar-hi un nou hotel de quatre estrelles

Operaris treballaven ahir diumenge sobre la part superior dels immobles.

Comença l'obra per enderrocar tres blocs a la plaça de la SangOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs per tirar a terra els tres edificis localitzats a la plaça de la Sang que, des de setmanes enrere, romanien envoltats per una tanca d’obres, ja estan en marxa. Un grup d’operaris ajudats de maquinària treballaven ahir d’una manera visible sobre la part superior dels números 9-11-13-15, en una intervenció que va obligar, en determinades franges, a desviar el trànsit rodat de la zona de davant de l’església.

El grup Hotel Centre Reus sospesa instal·lar, al solar que resultarà de l’enderroc un cop aquest culmini, un nou hotel de quatre estrelles que ampliaria l’oferta actual de la capital del Baix Camp. El projecte, però, no és ferm encara, com sí que ho era la previsió que els tres blocs desapareguessin de l’skyline reusenc. En cas d’acabar materialitzant-se, preveu, a hores d’ara, desplegar al voltant de 60 habitacions.

Les obres recorden les del futur hotel del Pallol, que es reactivaven fa alguns mesos per acabar, també, de demolir els blocs que havien evitat la construcció de l’establiment. En aquest últim cas, les feines es troben molt avançades i la seva conclusió posarà els terrenys a disposició per a l’aixecament de l’hotel.

tracking