Diari Més

Policial

Desmantellen una plantació de 600 plantes de marihuana en una finca de Reus

S'han detingut un home i una dona veïns de Reus de 71 i 43 anys respectivament com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública

Pla obert d'un dels agents dels Mossos d'Esquadra en el desmantellament d'una plantació de marihuana a Reus.

Desmantellen una plantació de 600 plantes de marihuana en una finca de ReusMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Reus han desmantellat una plantació de marihuana d'interior que contenia unes 600 plantes. El dispositiu es va dur a terme el divendres 27 de juliol en una finca ubicada a Rojals, al terme municipal de Reus, arran de l'alerta dels operaris d'Endesa als cossos policials pels alts consums elèctrics de l'immoble, segons fonts de la investigació.

En ser requerits pels tècnics, els agents van observar una zona de la finca un nombrós grup de plantes d’una alçada d’uns 2 metres. Arran d’això, els policies van demanar autorització judicial per fer l’entrada a la zona i van recollir un total de 597 plantes. A més, els agents també van intervenir 37 transformadors, 41 portalàmpades i 2 filtres d’aire. Posteriorment, els policies van analitzar i pesar la substància que va donar com a resultat un pes total de 163 kg.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir un home de 71 anys i una dona de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant del cultiu i tràfic de drogues. Els dos detinguts vivien en una casa que estava connectada a la plantació i permetia fer el subministrament elèctric dels sistema de conreu. A més, tots dos es mantenien en contacte a través de walkie-talkie per tal de fer les tasques de cultiu i manteniment.

L’home i la dona detinguts, amb quatre i un antecedents respectivament, van declarar en seu policial i van quedar en llibertat a l’espera de ser citats pel jutge.

tracking