Diari Més

Successos

Un Pit Bull mossega una dona a la urbanització Aigüesverds de Reus

La dona va haver de ser atesa a l’Hospital per ferides a la cama i ha denunciat al propietari del gos, el qual no té llicència per la tinença de gossos potencialment perillosos

El gos va mossegar la cama esquerra de l'afectada.

Un Pit Bull mossega una dona a la urbanització Aigüesverds de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gos de la raça Pit Bull Terrier, potencialment perillosa, va atacar el passat diumenge a una dona a la urbanització Aigüesverds de Reus. El gos va mossegar la cama esquerra de l’afectada, la qual va ser atesa a l’Hospital Sant Joan. Arran dels fets, la dona ha denunciat al propietari del ca, el qual no disposa de la llicència necessària per a la tinença de gossos potencialment perillosos. L’Ajuntament tampoc disposa d’informació del cens de l’animal.

Els fets es remunten al passat diumenge, 22 d’agost, a carrer dels Noguers d’aquesta urbanització. La dona hauria sortit del seu domicili i s’hauria trobat amb el gos al carrer, bordant i mostrant-li les dents. Aquesta persona hauria intentat fugir i refugiar-se dins el vehicle d'una veïna, moment en el qual el gos l’hauria mossegat a la cama esquerra, provocant-li les ferides sagnants. La dona va haver de ser atesa a l’Hospital Sant Joan, on va rebre quatre punts de sutura per tancar la ferida.

La dona, després de ser atesa a l’hospital, es va personar a la comissaria central de la Guàrdia Urbana per denunciar les ferides causades per la mossegada. Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets i va localitzar dos gossos, un d’ells de la raça Pit Bull Terrier, i al seu propietari, un ciutadà dels Països Baixos, amb residència al mateix carrer de la urbanització Aigüesverds. Els agents van confeccionar l’acta d’informació a la persona denunciada sobre els seus drets.

L’Ajuntament de Reus tramitarà un requeriment al propietari de l’animal per informar-lo de que no es disposa d’informació del cens de l’animal ni de la llicència per a la tinença d’animals potencialment perillosos al seu nom. D’acord a la normativa en matèria de gossos considerats potencialment perillosos, no disposar de la preceptiva llicència és considerat una infracció molt greu, i pot ser sancionat amb una multa de 2.400 euros.

Imatge de les ferides causades pel Pit Bull.

Un Pit Bull mossega una dona a la urbanització Aigüesverds de ReusCedida

Imatge de les ferides causades pel Pit Bull.

Un Pit Bull mossega una dona a la urbanització Aigüesverds de ReusCedida

tracking