Diari Més

Medi Ambient

Engeguen una campanya per eliminar les llambordes que 'lapiden' els arbres de Reus

Demanen la seva prohibició i retirada ja que impedeixen el seu creixement

Imatge d'un dels arbres rodejat de llambordes.

Engegen una campanya per eliminar les llambordes que 'lapiden' els arbres de Reus@ChalaoMorado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La denuncia d'un jove a través de Twitter sobre l'estat d'uns arbres a Reus «ofegats pel ciment», ha comportat l'inici d'una campanya a Change.org per tal d'eliminar les llambordes que els envolten. Aquesta, que porta com a nom 'Árboles lapidados en Reus', va dirigida al regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus,Daniel Rubio Angosto.

A les imatges difoses a través de Twitter es pot veure com els arbres estan completament envoltats per ciment o llambordes, sense cap terra al seu voltant, per la qual cosa no poden rebre l'aigua de la pluja. Aquests estan situats als barris Llibertat i Immaculada, entre d'altres.

En la campanya expliquen que si no s'eliminen, aquests «impediran que els arbres creixin i que les seves arrels no es desenvoluparan sanament». De moment, una setantena de persones ja han firmat la petició, que es va iniciar aquest dimarts.

Polèmica pel tancament de fonts

La capital del Baix Camp va generar polèmica la setmana passada a les xarxes socials pel tancament i assecat de la font d'Anselm Clavé per evitar que els coloms beguin. L'Ajuntament té previst aplicar diversos mecanismes contra aquest ocells envuit sortidors de la ciutat. Aquests consisteixen en petites millores adaptades a les característiques de cada font, com el rebaixat o l’alçat dels vasos d’aigua o la incorporació de materials metàl·lics lliscants per impedir l’accés dels animals a l’aigua.

Demanen la seva prohibició i retirada ja que impedeixen el seu creixement

Engegen una campanya per eliminar les llambordes que 'lapiden' els arbres de Reus@ChalaoMorado

Imatge d'un dels arbres amb poc espai per créixer.

Engegen una campanya per eliminar les llambordes que 'lapiden' els arbres de ReusChalaoMorado

tracking