Diari Més

Cultura

Dos reusencs a l'elenc del musical West Side Story

Julia Pérez i Daniel Cobacho, que interpretaran a Minnie i Pepe en l’obra que s’estrenarà a Madrid, van ser escollits entre més de 2.000 artistes que es van presentar al càsting

Julia Pérez i Daniel Cobacho interpretaran a Minnie i Pepe a West Side Story.

Dos reusencs a l'elenc del musical West Side StoryCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El musical West Side Story arriba, el proper octubre, a Espanya. I ho fa amb dos artistes reusencs al seu elenc. Es tracta de Júlia Pérez i Daniel Cobacho, tots dos nascuts a la capital del Baix Camp, els quals ja han actuat en altres musicals de renom com Hoy no me puedo levantar o Dirty Dancing. Els artistes han estat escollits d’entre 2.000 persones que es van presentar al càsting i pujaran als escenaris de Madrid el proper octubre per estrenar West Side Story, produït per Som Produce.

Júlia Pérez interpretarà a Minnie, una de les Jet Girls. La reusenca és titulada en dansa contemporània al Institut del Teatre de Barcelona, tot i que també s’ha format en disciplines com dansa clàssica, jazz, contemporani i hip-hop en indrets com Zaragoza, Madrid, Nova York o Los Ángeles. També s’ha format en interpretació i cant amb distingits professors. Pel que fa als musicals, ha format part de l’elenc de 40 el musical, Hoy no me puedo levantar, Dirty Dancing o Cabaret. La reusenca també té experiència en cinema, ja que ha estat ballarina a Mi gran noche de Alex de la Iglesia, i en televisió tot participant en programes com El programa de José Mota i Got Talent.

Per la seva banda, Daniel Cobacho interpretarà a Pepe dels Shark Boys. Va començar a formar-se als 8 anys en clàssic espanyol i ballet. Més tard va competir en balls de saló en les modalitats d’estàndard i llatí i forma part de diferents companyies de hop hop. Amb 18 anys va començar els estudis de teatre musical a l’escola Coco Comín i d’interpretació davant la càmera a la Bobina. Ha format part de musicals com Hoy no me puedo levantar o Dirty Dancing.

El musical West Side Story s’estrenarà el proper 3 d’octubre al Teatro Calderón de Madrid.

tracking