Diari Més

Via Pública

L'Ajuntament de Reus engega la inversió de 140.000 euros per arranjar les voreres

Les obres es faran en trams puntuals de fins a tretze vials de la ciutat

Foto de les obres al carrer de Fabra i Ribes.

L'Ajuntament de Reus engega la inversió de 140.000 euros per arranjar les voreresAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de la Via Pública de l’Ajuntament de Reus ha posat en marxa el paquet d’inversions per arranjar i millorar les voreres de diferents carrers de la ciutat. Els treballs comporten una inversió total de 140.000 euros, van a càrrec del pressupost d’inversions de l’Ajuntament del 2017 i s’han adjudicat a l’empresa Tecnofirmes.

Les obres es faran en trams puntuals de fins a tretze vials de la ciutat. Actualment ja s’han executar les obres al carrer de Jaume Vidal i Alcover, i s’està treballant al carrer d’Antoni Fabra i Ribes. Posteriorment, els operaris treballaran en els carrers de l’entorn del Pavelló Olímpic Municipal: Mallorca i Jònic.

Una vegada acabats aquests treballs planificats s’executarà la resta del paquet d’inversions. Els carres on s’actuarà són els següents: l’avinguda dels Països Catalans, el carrer Vilafortuny, la plaça del Nucli, el carrer Doctor Ferran, a l’entorn Biblioteca Central Xavier Amorós —carrer de l’Escorxador, carrer Doctor Frias i carrer Camí de Riudoms, l’avinguda de Falset, i l’avinguda del Doctor Vilaseca.

Les zones a actuar estan pendents de pavimentar, o es troben deteriorades o envellides pel pas del temps. Les principals actuacions que es realitzaran se centren en el paviment i la vorada de les voreres, amb treballs específics de cobriment de sots a la calçada, reposició de paviments de panot, lloses de formigó o rigola, construcció de guals remuntables tant per a vehicles com per a vianants, i posada en cota d’arquetes o embornals, entre d’altres.

Tots els treballs estan planificats per part de l’empresa adjudicatària amb la direcció tècnica de les Brigades Municipals.

Accions específiques

Els treballs de millora de les voreres de diferents carrers de la ciutat es complementen amb accions de específiques com l’ampliació de les voreres de l’avinguda de Marià Fortuny —també en execució— i la construcció ja feta d’un pas per a vianants a l’avinguda de Tarragona, entre els accessos de les urbanitzacions Mas Abelló i Mas Carpa.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Reus està executant inversions en diferents punts de la ciutat en matèria de jardineria, millora de paviments, reparació de l’asfalt i millora de l’enllumenat públic.

tracking