Diari Més

Comencen les obres de remodelació del carrer de la Victòria

Amb l’actuació es reduiran les places d’aparcament per millorar l’accessibilitat dels vianants

Plànol de la reforma del carrer de la Victòria.

Comencen les obres de remodelació del carrer de la VictòriaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus ha inicia, aquest dilluns 23 de juliol, les obres de remodelació del carrer de la Victòria i els trams dels carrers Verge Maria i Joan Martell, entre el carrer de Santa Helena i la travessia de Sant Antoni. Les obres, que duraran quatre mesos, s’han adjudicat a Grupo Tecno Conrad SL per 182.458,07 euros, IVA inclòs.

El projecte s’emmarca en el Pla director d’ordenació dels carrers situats entre el passeig Mata, l’avinguda Prat de la Riba, el passeig Sunyer i el carrer de General Moragues, amb l’objectiu d e donar continuïtat a les obres executades en aquest àmbit.

Amb aquests treballs es deixaran els vials a un sol nivell amb base de formigó, paviment asfàltic i llambordes. Com a conseqüència, es veuran reduïdes les places d’aparcament per tal de millorar l’accessibilitat dels vianants, ja que la zona té a prop els aparcaments de la Llibertat, les Oques i Sant Ferran.

El ple de l’Ajuntament va aprovar el passat octubre les contribucions especials que hauran d’abonar els propietaris d’immobles dels vials afectats, com a conseqüència de l’execució de l’obra. El percentatge a satisfer serà del 35% de l'import previst per a l'execució de l'obra.

tracking