Diari Més

Inversió de 36.000 euros per a fer obres de millora al Teatre Fortuny

L’actuació més important és l’arranjament dels lavabos d’homes, actuació que té un pressupost de 23.500 euros

Les obres de millora es realitzen durant l'aturada d'activitat els mesos d'estiu.

Inversió de 36.000 euros per a fer obres de millora al Teatre FortunyAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consorci del Teatre Fortuny inverteix un total de 36.000 euros en realitzar diverses obres de millora al teatre. Els treballs es realitzaran en dos mesos, aprofitant l’aturada d’activitat al teatre dels mesos d’estiu, i es preveu que tot estigui llest quan l’espai torni a acollir diversos espectacles el proper mes de setembre.

L’actuació més rellevant és l’arranjament dels lavabos d’homes dels diferents pisos per la part del públic, des de platea fins al tercer pis. En aquests treballs s’hi inverteixen 23.500 euros i els durà a terme l’empresa M.Vilella Constructor.

També es fan actuacions per posar a punt altres punts del teatre i també millores en l'equipament escènic. Per una banda, a l'escenari es consolida i millora el terra de fusta, es revisen els diferents sistemes elèctrics i es fan accions de condicionament dels aparells d'il·luminació. Pel que fa al so, el Consorci del Teatre Fortuny ha destinat 10.000 euros en l'adquisició d'una nova taula amb components tecnològics d'acord amb les necessitats i característiques que actualment es requereixen.

D'altra banda, es duen a terme arranjaments i millores en la zona de públic del pati de butaques i també en les zones del tercer pis, amb un pressupost de 2.500 euros.

S'estan fent treballs de manteniment a l'escenari.

Inversió de 36.000 euros per a fer obres de millora al Teatre FortunyAjuntament de Reus

tracking